vijf weken Kaapstad voorbij gevlogen
Blijf op de hoogte en volg Robin
13 Augustus 2015 | Zuid-Afrika, Kaapstad
14 Augustus 2015 - 09:41
Julia:
Op naar je volgende avontuur! Klinkt in ieder geval alsof je het ontzettend naar je zin hebt gehad en veel mooie dingen hebt meegemaakt!! Hahaha en echt grappig om te lezen dat je als zo' n bijzonderheid bent onthaald op de basisschool daar (ben je natuurlijk ook;) ) en dat die kinderen een handtekening willen! Alvast een hele fijne vlucht naar Malawi!! Xxxxxx -
14 Augustus 2015 - 10:25
Rianne:
Jeeetje je verhalen worden alsmaar enthousiaster. Dat zal zeker geen makkelijk afscheid worden. Ik ben blij dat je zo geniet, superleuk voor je. Sterkte vandaag met afscheid nemen, een goede reis en groetjes aan mijn broertje :) Liefs xx -
14 Augustus 2015 - 11:35
Grietje:
Nou dat was vast niet makkelijk maar gelukkig wacht je lief op je in Malavi.
Veel plezier samen! Dikke tut -
15 Augustus 2015 - 15:40
Hendrika:
Dag Romee,
Wat een mooi verhaal en natuurlijk heel herkenbaar voor mij i.v.m onze reis en vrijwilligerswerk naar Bolivia.Op de volgende plek gaan ze ook allemaal weer van je houden en ben je voor hen weer bijzonder.
Genieten dus, eerst een fijne tijd met Robin en wees voorzichtig.Ik hoop dat Robin de geluksmunt mee heeft.Deze heb ik van Robin zijn ouders gekregen toen wij dat jaar op reis gingen en deze heeft ons geluk en veiligheid gebracht.
Een warme groet Hendrika -
15 Augustus 2015 - 16:12
Mam:
ja schat dat is wel ff anders dan je oude vertrouwde Bosbeek schooltje....
Maar weer een hele ervaring rijker. BNér in S.A.!!!!
Liefs van ons allen tot gauw op skype!!!!!!!1 -
15 Augustus 2015 - 16:27
Pa:
Prachtige verhalen.. blijf genieten..pa -
19 Augustus 2015 - 15:57
Carla:
wat blijft het toch superleuk en interessant om je verhalen te lezen. Ongelooflijk voor ons " geciviliseerde" westerlingen wat zich daar allemaal afspeelt!
En ik snap heel goed dat je daar met velen een bijzondere band hebt opgebouwd die moeilijk was om los te laten....
Hopelijk lukt het je alleen al doordat je nu weer totaal nieuwe ervaringen gaat op doen en....dat samen met je krullebolletje ;-)..Veel plezier! Ik kijk uit naar jullie volgende verhalen.
Xx -
20 Augustus 2015 - 15:03
Pia:
Wat een ellende is et dan op de wereld he? Daar hebben wij in ons veilige landje toch vaak geen erg in.het is natuurlijk een super ervaring die je nooit vergeet! Nu voor de komende periode ook veel moois gewenst samen met Robin! Xxx